Koordinační výbor k novému zdaňování příjmů autorů - Děrgel, Martin
Systém zdaňovania autorských príjmov podľa autorského zákona z r. 2000. Zmeny v režimoch zrážkovej dane z autorských príjmov. Definícia pojmu príjem autora. Závery koordinačného výboru ohľadom súčasnej interpretácie zákona.