České účetní standardy pro podnikatele Český účetní standard pro podnikatele č.006 - kurzové rozdíly - Kout, Petr
Štruktúra štandardu ČÚS č. 006 a obsahové vymedzenie. Postupy pri účtovaní kurzových rozdielov. Praktické ilustrácie účtovných prípadov.