Dobrý a nezávislý management je zásadní pro úspěšný prodej firmy - Kejhová, Hana
Rozhovor s Petrom Šímom partnerom poradenskej spoločnosti NSG Morison o tom, ako pripraviť firmu na predaj, čo zvyšuje jej hodnotu, o vplyve dobrého mena firmy na predaj, o hodnote firmy, o súčasnej situácii na trhu s predajom firiem v Čechách.