Rekodifikace soukromého práva - změny zákoníku práce a jejich dopady v oblasti zdravotního pojištení - Daněk, Antonín
Definícia zmluvných strán a náležitosti zúčtovania príjmu. Formulácia pracovnej zmluvy a nástup zamestananca do práce. Okamžité zrušenie pracovného pomeru zamestnancom. Spoločné ustanovenia pri dohodách o prácach mimo pracovný pomer. Postupy sčítavania príjmov.