Slovakia and Arab countries: yesterday and today - Holubová, Mária
Slovensko a Arabské krajiny - história vzťahov. Formovanie vzťahov medzi Arabskými krajinami a Československom (1945-1963). Vzťahy arabsko-slovenské dnes.