Jak čelit manipulaci v řízení lidí - Jáchimová, Alena
Základom každého šikovného manipulátora je nájsť najľahšiu cestu ako dosiahnuť svoj cieľ prostredníctvom druhých. Manipulátor má v nás troch spojencov: strach, nevedomosť, dôverčivosť. Ako rozpoznať skryté úmysly manipulátora. Príklady manipulatívneho jednania.