Mentoring pomáhá bořit mýty o bariérách mezi generacemi - Kazdová, Alena
Mentoring ako prirodzená metóda, ktorá umožňuje odovzdávať skúsenosti. Výhody mentoringu pre firmu. Mentoring medzi generáciami. Aký má byť mentor. Spolupráca mentora a učňa. Ako prebiehajú konkrétne stretnutia. Chyby, ktoré sa v mentoringu najčastejšie vyskytujú.