Role auditora při odhalování podvodů - Hula, Jiří
Podľa Medzinárodného audítorského štandardu ISA 240 má audítor povinnosť prevádzať postupy, ktoré môžu v obmedzenej miere viesť k odhaleniu podvodu. Najčastejšie podvody odhalené audítormi a spôsoby ich realizovania.