Regionalisation and integration in Central Asia: migration issues - Delovarova, Leila
Regionalizácia a integrácia v strednej Ázii. Definícia strednej Ázie. Otázky migrácie, migračné procesy v regióne. Kazachstan ako relatívne nový silný hráč v regionálnych vzťahoch.