Implementing prospects of multiculturalism theory in Kasakhstan - Sagimbayeva, Almira
Implementácia vyhliadok teórie multikulturalizmu v Kazachstane. Dôležitosť kultúrneho pluralizmu v rozvíjajúcom sa Kazachstane. Skúsenosti z EÚ.