Novodobí bohémovia - Švorcová, Petra
Hipster - najznámejší prvok modernej kultúry. Aktívni mladí ľudia, ktorí majú svoje vlastné hodnoty. Životný štýl hipsterov. Oblasti podnikania hipsterov: gastronómia, móda, architektúra, predaj mestských bicyklov. Praktické príklady.