[Postavení Evropské unie v podmínkách globalizované světové ekonomiky] - Lipková, Ľudmila
Recenzia na monografiu, ktorá analyzuje obsah pojmu globalizácia. Následne sa venuje jednotlivým fragmentom účasti Európskej únie v procesoch globalizácie a načrtáva ich interakciu a ďalšie vývojové tendencie.