Umelecké vysoké školy? Mohlo by ich byť dvakrát viac - Garaj, Patrik
Rozhovor s prorektorom VŠVU v Bratislave Jozefom Kovalčikom. Najnižšia miera nezamestnanosti absolventov školy. Práca v kreatívnych oblastiach a rozvoj kreatívneho priemyslu. Čo robí škola pre prípravu absolventov na prax.