Možnosť prirátania odvodov k paušálu pri SZČO - Válek, Juraj, 1981-
Poistné podľa Zákona o sociálnom poistení, ktoré je povinné platiť dobrovoľne poistená osoba s príjmami podľa § 6 Zákona o dani z príjmov, t. j. príjmami z podnikania z inej samostatnejzárobkovej činnosti, z prenájmu a z použitia diela a umeleckého výkonu sa pri zisťovaní základu dane zo zdaniteľných príjmov zahŕňa do daňových výdavkov podľa § 19 daňové výdavky, príslušného zákona.