Digitálny biznis od základov zmení vzťahy so zákazníkmi - Rydziová, Jana
Päť kľúčových trendov v digitálnom biznise: mobilita, informácie a dáta, sociálne siete, cloudové poskytovanie služieb a internet vecí. Päť procesov CRM v symbióze. CRM a automatizovaný marketing. CRM a mobilné zariadenia. CRM a sociálne médiá.