Lego príbeh - z krízy na vrchol - Záborský, Ján
Spoločnosť Lego Group ako najväčší výrobca hračiek na svete. Na druhom mieste - americká spoločnosť Mattel. Zásadný obrat po krízových rokoch. Na špičke ľadovca. Misia podniku - vyrábať vzdelávacie hračky v štýle "dobrého hrania", po dánsky "leg godt". Stavebnicová súprava Star Wars. Nový rad Friends - bábikovejšie figúrky v ružovej farbe. Výrobné závody v Dánsku, Mexiku a v Česku.