Deklarovanie predbežnej finančnej kontroly a finančná disciplína - Konvalinková, Iveta
Pohľad na dodržiavanie finančnej disciplíny pri finančných operáciách so zreteľom na vykonanie resp. nevykonanie predbežnej finančnej kontroly v nadväznosti na spôsob deklarovania výkonu predbežnej finančnej kontroly.