Emisie skleníkových plynov ako významný fenomén súčasnosti z hľadiska záujmu audítorského posudzovania - Kňažková, Veronika, 1986-
Pojem emisie. Výkaz emisií skleníkových plynov. Zákazky na uisťovacie služby k výkazom emisií sklenníkových plynov. Reakcie audítora poskytujúceho služby na vyhodnotenie rizika. Ciele audítora poskytujúceho služby deklarované v ISAE 3410. Požiadavky kladené na prijatie a pokračovanie zákazky na uisťovacie služby. Plánovanie ako dôležitá stratégia výkonu auditu.