Novela IAS 27 o separátnej účtovnej závierke - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) prijala dve novely predpisov IFRS, ktoré sa týkajú vlastníckych transakcií a ich zobrazenia v účtovníctve.