100 najvplyvnejších žien - Howard, Caroline
Výročný rebríček výnimočných žien, ktoré udávajú nové pravidlá hry a hlavou proti múru sa presadzujú na svetovej scéne. Rebríček je zostavený na základe ich financií a vplyvu.