Lidl v Európe: od veľkého brata k veľkej budúcnosti - Legéň, Marek
Pohľad na expanziu nemeckého diskontu Lidl. Vznik firmy - 30. roky 20. storočia. Vznik reťazca. Systematická zahraničná expanzia. Člen skupiny Schwarz Gruppe. Plánovaný štart na americkom trhu v r. 2018. Manažment podniku. Miesto na britskom maloobchodnom trhu.