Kto zastaví Islamský štát - Pressburg, Adrian Peter
Rýchly postup radikálnej organizácie Islamský štát v Iraku a Sýrii. Žiadosť irackej vlády o vojenskú pomoc USA. Krutosti zástupcov Islamského štátu. Sen o obnovení svetovej islamskej ríše. Rozochvená aj India.