Komunikácia a efektívny reporting v praxi projektového manažéra - Minárik, Peter
Komunikácia a základné otázky a faktory efektívnej komunikácie projektového manažéra pri riadení projektu. Správne vnímanie súvislostí a proces tvorby reportingu na projektoch vo firme.