Podnikateľské vzdelávanie na stredných školách v Slovenskej republike - vybrané problémy a perspektívy - Velichová, Ľudmila
Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania. Podnikateľské vzdelávanie na stredných školách. Perspektívy podnikateľského vzdelávania.