Market structure in transition: entry and competition in Slovakia - Lábaj, Martin, 1982-
Prechod trhu na Slovensku a jeho charakteristika. Vzťah medzi veľkosťou trhu a počtom firiem v tranzitívnej ekonomike. Analýza v troch obdobiach (1995, 2001 a 2010).