History of the Principle of Comparative Advantage Revisited: What Makes a Satisfactory Definition? - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza prác autorov so zásluhou na vzniku teórie komparatívnych výhod (Ricardo, Torren, Mills). Špecifické podmienky skúmania pre začiatok 19. stor. Determinanty: pomer mier a výkaz ziskov z obchodu. Moderný výklad teórie komparatívnych výhod. Kompletná vs uspokojivá formulácia definície teórie komparatívnych výhod.