Selected Aspects of Systemic Approach to Project Management - Miklošík, Andrej
Vybrané aspekty systémového prístupu k projektovému manažmentu. Projektové riadenie - podmienka zvýšenia efektívnosti. Faktory vplývajúce na kvalitu projektového riadenia. Typické chyby pri projektovom riadení.