Obsah vzdelávania a kompetencie učiteľa informatiky - Pasiar, Ladislav, 1984-
Legislatívne zmeny v oblasti výchovy a vzdelávania, ktoré zdôrazňujú nevyhnutné inovácie vo výchovnovzdelávacom procese. Osobnosť učiteľa. Kompetencie učiteľa všeobecne. Kompetencie učiteľa informatiky. Informačná gramotnosť učiteľov.