Roľ didaktiki i metodiki v transljatologii - Seresová, Katarína, 1967-
Úloha didaktiky a a metodiky v translatológii. Kto môže vyučovať prekladateľstvo. Úlohy učiteľa prekladateľstva. Kto môže študovať prekladateľstvo. Ciele vzdelávania v oblasti translatológie.