Súčasné prístupy k rozvoju manažérov - Matušovičová, Monika, 1967-
Vzdelávanie, výcvik a rozvoj manažérov. Metódy rozvoja manažérov. Koučovanie. Metóda 360 stupňov spätnej väzby. Učenie sa akciou. Rozvojové programy na báze assessment centier.