Vysoké školstvo potrebuje zásadnú, komplexnú reformu - Hudec, Marián
Rozhovor s doc. RNDr. Ivanom Ostrovským, CSc., vysokoškolským pedagógom, vedcom a členom Valného zhromaždenia Akademickej rankingovej a ratingovej agentúry (ARRA), o kvalite vysokoškolského vzdelávania na Slovensku.