Perspektíva ukrytá (hlboko) v zásuvke - Marianyi, Peter
Vývoj elektromobilov a využitie elektrických motorov v nasledujúcich rokoch. Autá s nulovými emisiami a ich uplatnenie na trhu. Elektromobily proti konvenčným motorom.