Obchodný podiel z pohľadu účtovného - Hudecová, Ivana
Obchodný podiel - definícia. Nadobudnutie obchodného podielu. Vklad spoločníka pri vzniku spoločnosti. Účtovanie peňažného a nepeňažného vkladu. Účtovanie nepeňažného vkladu v podvojnom účtovníctve. Nadobudnutie obchodného podielu kúpou. Vyrovnací podiel. Podiel na likvidačnom zostatku.