Založenie, zrušenie ROPO bez likvidácie zriaďovateľom a založenie, zrušenie alebo rozdelenie obce - Jakubíková, Hana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika založenia, zrušenia rozpočtových a príspevkových organizácií bez likvidácie a tiež založenia, zrušenia alebo rozdelenia obce a s tým súvisiacich povinností.