Consequences of economic processes on the labour markets of the EU and coordinated approach to tackling - Klimko, Roman, 1985-
Všeobecné smerovanie hospodárskych politík a politík zamestnanosti členských štátov EÚ. Nepriaznivý vývoj zamestnanosti v minulých rokoch a priemerná miera nezamestnanosti v EÚ. Očakávania ekonomického vývoja v Európe v nasledujúcich rokoch.