Strategický manažment - súčasť riadenia podniku - Šukalová, Viera
Strategický manažment a jeho úlohy v podniku. Strategický manažment je plánovaný proces. Porterov model piatich konkurenčných síl. Stratégia podniku zvyčajne vychádza z jeho vízie a poslania. Dôraz treba klásť aj na spôsob myslenia vrcholového manažmentu.