Regional disparities in working life quality as a factor of the health of the Slovak population - Nováková, Michaela, 1977-
Starostlivosť o zdravie, životný štýl a vyspelosť krajiny. Faktory vplývajúce na zdravie jednotlivca, ktoré vytvárajú pozitívny alebo negatívny dopad a môžu mať za následok rôzne dlhotrvajúce zdravotné problémy.