Sociální odpovědnost a partnerství v mikroprostředí - Tomek, Gustav
Posun v chápaní mikroprostredia, prípadne i makroprostredia ako príležitosti pre vytváranie partnerských vzťahov v prospech budovania postavenia firmy, či jej prežitia. Príčiny radikálnej zmeny pohľadu. Partneri mikroprostredí. Rozhodujúci je stále vzťah k zákazníkom. Zamestnanec sa stáva spolupracovníkom. Lojálnosť zamestnancov, jej hlavné atribúty. Zmyslom úspešného riadenia je prekročenie hraníc firmy.