Tvorba pridanej hodnoty stavebného diela ako výrobku - Sorokač, Adam
Diferenciácia výrobkov a služieb z pohľadu stavebného diela. Diferenciácia stavebného diela ako výrobku. Diferenciácia služieb stavebnej výroby. Zvyšovanie efektivity LIS pri vytváraní samostatnej služby.