On-line reputácia poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na slovenskom trhu - Dorčák, Peter, 1979-
Teoretické možnosti hodnotenia on-line reputácie vybraných subjektov pôsobiacich na slovenskom virtuálnom trhu.