Společenská odpovědnost organizací (CSR), její hodnocení a posuzování - Jandera, Jan
Systémy hodnotenia a posudzovania CSR - normy a smernice vo svete. ISO 26000 Social Responsibility - pre Česko. IQNet SR 10.