Teoretické aspekty problematiky multinacionálnych podnikov - Procházková, Katarína, 1983-
Objasnenie teoretických východísk multinacionálnych podnikov. Základné definície MNP, ich prínosy, porovnanie pozitív a negatív existencie MNP. Príklady úspešných MNP z globálneho podnikateľského prostredia a porovnanie základných znakov MNP z pohľadu vývoja v čase.