Regionálny rozvoj a lokalizácia priemyslu vo vybraných krajinách EÚ - Nemcová, Edita
Hospodárska politika a rozvojové stratégie ekonomík. Vyrovnávanie regionálnych disproporcií je výber takých metód, ktoré by najvhodnejšou formou skĺbili globálne požiadavky s možnosťami jednotlivých regiónov.