Podnikateľské modely vybraných medzinárodne činných podnikov - Procházková, Katarína, 1983-
Internacionalizácia podnikov v medzinárodnom prostredí. Modely internacionalizácie. Podstata a dôležitosť podnikateľského modelu. Na základe analýzy podnikateľských spoločností Diesel a Tiffany príspevok vymedzuje kľúčové faktory úspechu medzinárodne činných spoločností, ktoré pôsobia na globálnom trhu a ponúkajú produkty a služby pre špecifické segmenty zákazníkov.