[Strategický manažment. Vybrané kapitoly] - Ljudvigová, Ivana
Recenzia na vysokoškolské skriptá, ktoré sú určené študentom Ekonomickej univerzity ako doplnková štúdijná literatúra na prednášky a semináre z predmetu Strategický manažment.