Sociálnoprávna ochrana dieťaťa v procese rozvodu - Ondrušková, Elena
Novelizácia zákona o rodine a zákonná podpora striedavej starostlivosti o deti rodičov po rozvode. Výkon kolízneho opatrovníctva. Kompetencie kolízneho opatrovníka. Výsledky výskumu zameraného na hodnotenia skúseností kolíznych opatrovníkov v rámci činností, ktoré súvisia so zabezpečením najlepšieho záujmu dieťaťa a prevenciou ohrozenia zdravého vývinu dieťaťa v procese rozvodu manželstva.