Trendy vývoje pojistných podvodů v ČR - Lízalová, Lenka
Nárast poisťovacích podvodov v Českej republike v roku 2013. Faktory, ktoré mohli potenciálne ovplyvniť vývoj objemu odhalených poisťovacích podvodov. Overenie ich prípadného vplyvu pomocou prostriedkov viacnásobnej regresnej analýzy.