Operačný program Výskum a inovácie pre obdobie 2014 až 2020 schválený! - Herčko, Jozef
Kľúčový implementačný nástroj pre výskum a inovácie Slovenskej republiky. Schválenie tohto operačného programu, ktorý vláda SR schválila na svojom zasadnutí dňa 14.5.2014, znamená pre SR možnosť čerpania prostriedkov z tohto operačného programu.