Dajme druhú šancu hliníkovému odpadu - Hrivnák, Radovan
Návrh a vývoj technológie spracovania trieskových odpadov, ktorá by umožnila efektívnu konverziu odpadu pri obrábaní zliatin. Využitie odpadu z výrobného procesu z hľadiska ochrany životného prostredia.