Tri obdobia dvoch desaťročí zahraničnej politiky Slovenskej republiky - Török, Marián
Zahraničnopolitická orientácia Slovenska v minulosti a v súčasnosti (1993-2013). Jej hlavné črty počas jednotlivých vlád.